Категории с продукти

Дограма на изплащане

Вашето мнение е важно

Пазарувайте с отстъпки

Партньори

REECL

 

Видео галерия

Информация за клиента

Брой камериКамерите са броят въздушни кухини между вътрешната и външната стена на профила. Техният брой се определя от разделящите стени между камерите. Камерите представляват кухини с широчина не по-малка от 5мм.
3-камерен профил - има две разделящи прегради между камерите.
4-камерен профил - има три разделящи прегради между камерите.
5-камерен профил - има четири разделящи прегради между камерите.
6-камерен профил - има пет разделящи прегради между камерите.
Коеф. на топлопроводимостТоплопроводимост представлява свойството на материалите да провеждат топлина. При дограмата това става от области с по-висока температура - жилищни помещения, към области с по-ниска - външната среда и се търпят топлозагуби.
Коефициентът на топлопроводимост U отразява количеството топлина, което преминава през 1кв.м. площ за 1 час при разлика в температурите на двете области от 1°C. За да бъде добре изолираща една дограма е необходимо коефициентът да бъде възможно най-нисък- да притежава стойности близки до 1.3 W/m²K или по-ниски.
Стъклопакет Стъклопакетът представлява конструкция от две или повече стъкла с пространство между тях. Стандартният стъклопакет включва две флоатни (бели) стъкла с дебелина по 4 мм всяко и 16 мм пространство между тях.
Общата ширина на стандартен стъклопакет е 24 мм. Тройният стъклопакет представлява конструкция от три стъкла и пространство между тях. Той има много по-добри топло – и шумо – изолационни характеристики от стандартния стъклопакет.
Армировка В стандартните PVC профили се влага метална армировка, която увеличава здравината им и устойчивостта им на различни натоварвания. Самият пластмасов профил е сравнително слаба конструкция, която без наличието на подсилваща армировка би притежавал по-кратък експлоатационен живот.
Стандартната стоманена армировка е с дебелина 1,5мм. Производителят Kommerling влага в своите профили двойно-подгъната армировка с обща дебелина 3 мм. Така се гарантира по-висока степен на здравина и устойчивост на самия профил.
Видове отварянеИма два основни вида отваряне - едноосово и двуосово.
Едноосовото отваряне е само по едната ос на прозореца - хоризонталната. Прозорецът може да се отваря единствено на страни - от ляво на дясно или от дясно на ляво.
Двуосовото отваряне позволява прозорецът да се отваря и по двете оси - вертикална и хоризонтална. Това означава, че освен стандартното странично отваряне може да се отваря и само горната част на прозореца с цел по-добро проветряване

Алуминиева дограма Etem E 40 термо със средно крило 205/135см

Код: Алуминиева дограма Etem E 40 термо със средно крило 205/135см
Описание

Алуминиев профил с прекъснат термомост
Ширина на профила - 60 мм

U (коефициент на топлопроводимост) -  2,9 W/m²K
Индекс на шумоизолация - 41 dB
Стъклопакет - бяло / бяло
Размери - 2050 / 1350 / 700 мм
Обков - Maco
Двуосово отваряне
Гаранция на профила от производителя - 8 години, за прахово боядисване 

  • Производител: ETEM
Цена с REECL: 396.00лв.
Цена: 495.00лв.
Брой:

Алуминиева дограма Etem E 40 термо може да се поставя в жилищни помещения, защото не позволява появата на конденз. Притежава прекъснат термомост с широчина 18мм. Профилът е с обща ширина 2050мм, в която влизат три крила- страничните са статични и средно подвижно крило. Дограмата е снабдена с едноосов обков Maco. Използван е двоен стъклопакет бяло/бяло. Профил Etem E 40 термо притежава монтажна ширина 60мм, което позволява поставянето и на по-големи стъклопакети с дебелина до 40мм. Коефициентът на топлопроводимост на дограмата е 2,9 W/m²K. В профила има вложени специално разработени EPDM уплътнители за по-добра топлоизолация, гарантиращи качествена водо- и въздухонепропускливост. Профилът може да спира шумове с височина до 41dB.

ИЗБЕРИ ПРОИЗВОДИТЕЛ:: Etem
ИЗБЕРИ ВИД НА ПРОФИЛА: Алуминий термо

Онлайн калкулатор

Безплатни приложения

Енергийни калкулатори

Продажби на едро

Изберете нас

Благодарим Ви!